Referenties


Lara & Abdulah, 5 januari 2018

Hi Suzan en wedding team

In 2017 heb ik mijn partner ten huwelijk gevraagd op het prachtige eiland koh lanta in thailand. Maar bali zou onze bestemming zijn voor onze trouw cereonie, bali is voor ons ook als thuis komen, (vooral na een backpack tripje) Dus het was voor ons the place to be! Wij zijn bij jullie gekomen via vrienden van ons (die ook nog eens ons getuige zijn geweest). Zei wisten natuurlijk van onze plannen, en rade ons jullie aan, want hun hebben de trouw ceremonie gehouden in sanur in het hyatt hotel, Al wat jaartjes geleden (wat er ook prachtig uit zag!)

We kregen van hun jullie email adres, en zo ging het balletje rollen. De kennis making ging hartstikke goed, en het contact liep ook prima,...met hier en daar wat gezonde trouw stress, en wist je ons nog rustig te houden' aan de andere kant van de wereld hihi!. Ook met whatsapp ging het vlekkeloos! Het was een hele fijne rustige ervaring. Terwijl ik niet zo van het e-mailen ben, heb ik dit als erg fijn ervaren. Met het doorgeven van onze wensen en of wijzigingen.

Reactie op onze vragen waren snel en duidelijk. 05-01-2018 deze dag is van ons! En we wilde deze dag natuurlijk met onze vrienden en familie vieren! Wij hebben gekozen voor een tropiche tuin ceremonie, en hebben de perfecte tuin met villa (villa bahagia) kunnen huren, aan het prachtige zwarte strand. We konden bij jullie uit 2 opties kiezen, nadat wij gesproken hadden, en jullie al een beetje wisten 'hoe en wat' wij het zouden willen. Het standaard pakket en de luxe pakket. Het mooie daarvan was dat we hebben kunnnen combineren, en dat was geen enkel probleem. Jullie hebben onze tuin echt prachtig aan gekleed met overal prachtige droom decoratie! Van lampionnen tot Balinese vlaggen.

Het bord die we van jullie erbij kregen als kado was echt super, voor de polaroids! Het zwembad was leuk versierd met kaarsen, wat savonds echt een mooi romantisch effect gaf. Al onze zorgen namen jullie zó van ons af! Dat was echt heerlijk voor mijn partner en ik! Ook Sahin onze zoon heeft er volop van kunnen genieten! De bbq buffet was echt heerlijk, volop van kunnen genieten... Echt! 

Onze complimenten! Alles was tip top geregeld!

Bedankt voor alles Suzan en haar topteam!


Renee & Robert,  23 april 2018

Na een fantastische reis door Indonesië en een paar heerlijke dagen in Villa Surgawi was het op 23 april 2018 dan zover, onze trouwdag!

Onze wens was om op Bali te trouwen en na enig zoeken op het internet kwamen we al snel bij Suzan terecht. Na de eerste aanvraag via de website hebben we regelmatig contact gehad met Suzan om te kijken wat onze wensen waren en wat er mogelijk was. De manier waarop Suzan de zaken aanpakte gaf gelijk vertrouwen, aan alles werd gedacht en we hadden volop mogelijkheden om het echt onze dag te laten worden, precies zoals wij het voor ogen hadden.

Tijdens ons verblijf in Villa Surgawi voorafgaand aan de bruiloft dan voor het eerst echt kennis gemaakt met Suzan en ter plaatste alle zaken nog eens doorgesproken. De voorbereiding op onze trouwdag zelf hebben we echt als super relaxed ervaren. Suzan had, samen met haar team, alles onder controle, dacht aan alles en wij genoten tijdens de voorbereiding al volop. 

Tijdens de ceremonie zelf viel alles op zijn plaats, het hele plaatje was compleet, precies zoals we het wilden. Na afloop eerst genoten van de heerlijke bruidstaart en daarna van het geweldige diner dat Ketut voor ons bereid had. Toen een aantal dagen later onze vakantie er dan toch echt op zat op weg naar het vliegveld ons trouwalbum opgehaald bij de fotograaf, ook dit is prachtig geworden en zo snel, wat een service!

Suzan en rest van het team super bedankt voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben om ons een perfecte trouwdag te bezorgen!!

Robert en Renée


Randy & So Ho, 3 juli 2018,

Hi Suzan,

Bedankt dat je onze wedding planner wilde zijn en voor alle energie en tijd die je hebt gestoken om onze trouwdag onvergetelijk te maken. Het zoeken naar de juiste trouwlocatie was geen makkie en we zijn blij dat je er voor ons was om alles te bezoeken en na te kijken. Jouw hoge eisen hebben ervoor gezorgd dat het de trouwdag is geworden zoals wij hem wensten. Zonder jou was dit ook niet mogelijk geweest, je was onze ogen, oren en neus daar in Bali. In de voorbereiding naar onze grote dag hebben we altijd goed contact gehouden. Doordat je ook de weddingplanner was van Winish & Solange hadden wij ook meer vertrouwen in je en deze bouwde gedurende de tijd steeds meer op. 

We zaten vaak op 1 lijn, je begrijpt wat we willen, hebt goed naar ons geluisterd ondanks dat we waarschijnlijk ook niet het makkelijkste stel waren. Daarnaast komt erbij kijken dat je door ongunstige omstandigheden ook nog onze tussenschakel bent geworden, zodat wij konden genieten. Ook daarvoor willen wij je ontzettend bedanken. Suzan je bent een goed, leuk en lief mens en houdt van de dingen die je doet. 

Passie en gedrevenheid in je werk als weddingplanner is erg belangrijk en dit hebben wij duidelijk gevoeld bij jou. Wij wensen je al het goeds van de wereld en heel veel plezier in je leven!

Heel veel liefs, Randy & So Ho


Komen jullie hier te staan?