Referenties


Kaatje en Thijs,  23 december 2014

23 december 2014 ben ik met Thijs getrouwd vlakbij Lovina Beach in Suzan haar privé villa. Alleen onze twee kinderen, Nina (3) en Boris (1) waren erbij. 

Begin oktober heb ik contact opgenomen met Bali. Via via kwam ik bij haar terecht. Het mailcontact verliep direct heel soepel. Er werd veel over en weer gemaild en ik kreeg altijd snel antwoord. Ik denk dat ze af en toe helemaal gek van mij werd omdat continue de plannen wijzigde. Maar over de mail bleef zij relaxed voorkomen. En dat is prettig, heel prettig. Ons eerst plan was om te trouwen in het zuiden van Bali. Maar omdat wij problemen hadden met ons verblijf op Bali en wij daar niet konden blijven wijzigden ook hier weer de plannen. 

Suzan vroeg mij elke dag het adres te mailen waar zij ons kon ophalen maar wij zaten elke dag weer op een ander plek. Na een paar dagen stelde zij voor om te trouwen bij haar privé-villa in het noorden van Bali. Ze stuurden foto's van het huis en de omgeving en dit zag er zo prachtig uit dat we dit wilden. op 22 december werden we opgehaald in Ubud. Een aardige chauffeur die zelfs dropjes bij zich had in een doosje. Erg lekker natuurlijk.

Aangekomen bij de villa werden we opgevangen met een prachtige bloemenketting en een lekker drankje. We voelden ons direct thuis bij Suzan. Nina rende door het huis, en door de tuin en voelde zich blijkbaar ook op haar gemak. We zaten aan de prachtige tafel buiten met uitzicht op zee de volgende dag te bespreken, de dag. Maar alles verliep ontspannen en er was vertrouwen aan beide kanten en dat voelde goed. De dag van het trouwen verliep zoals ik had gedacht. Aan het begin van de middag kwam Suzan, ze regelde alles en gaf duidelijk aan mij aan wat ze wilde en wanneer ik mij moest aankleden etc. Nina was inmiddels dol op Suzan en volgde haar overal. En toen was het tijd om echt te beginne. Op het strand stonden bamboepalen met bloemen, wit beklede stoelen (voor de show. En een priester achter een prachig wit tafeltje met twee mooie parasollen naast hem. Het was een sprookje, eigenlijk precies zoals ik wilde. 

Onze droom was om met blote voeten in het zand op een prachtig eiland te trouwen met een mooie, simpele jurk en een bloem in mijn haar, en dat is gelukt. Nina liep voor ons met het mooie boeket, Thijs hield Boris vast en zo liepen wij met z'n vieren naar het altaar. Het was bijzonder voor mij en voor Thijs en de kinderen. Ik wil Suzan zo ongelooflijk bedanken voor haar vriendelijkheid, haar behulpzaamheid, haar ontspannen houding en haar openheid. 

Ik kan blijven schrijven maar het houdt een keer op. Nog een laatste opmerking. De villa is zeker de moeite waard. Het is schoon, het is mooi, je voelt je thuis, en het personeel is ontzettend vriendelijk. 

Ik mis het nog elke dag. 

Suzanne en Ronald, 20 december 2014

Hoi Suzan, Hierbij, eindelijk, een reactie van onze kant...sorry dat het zo lang duurde. 

Ons leventje kwam na onze vakantie op Bali in een flinke stroomversnelling waardoor veel achterop is geraakt. Wij hebben de dag als erg positief ervaren en zijn blij dat we het gedaan hebben. Trouwalbum en dvd is zeer naar wens. Hij kwam natuurlijk pas zeer laat bij ons hotel...2 uur voor vertrek...dat was even billen knijpen. 

Helaas was het in het restaurant ondanks jou uitleg aan de staf daar nog steeds niet duidelijk wat de bedoeling was qua eten...maar achteraf toch een extra tafel geregeld waar we een buffet van hebben gemaakt. Achteraf nog wel even de wenkbrauwen opgetrokken mbt de afrekening van het restaurant. Deze heeft 3x de factuur geprobeerd te cashen bij de creditcardcompagnie... Gelukkig heeft deze de "dubbele" boekingen eruit gefilterd en "on hold" gezet. Bij storingen van de apparatuur vroeg de eigenaar om het doodleuk ook nog even cash te voldoen ter plaatse...dit heb ik geweigerd. 

Voor de rest zijn we erg blij met de flexibiliteit op de dag zelf om rekening te houden met het weer...top dat dit kon! Een zonnetje tijdens de ceremonie maakt het toch wel :-) 

Het gaat je goed daar op het warme Bali ! 

Groet, Ronald, Suzanne en Luna

Sophie and Willem, 19 december 2014

Hey Suzan, via internet kwamen we terecht op de site van Puri Holland Wedding / Wedding Dream en dat sprak ons aan. Willem en ik wilden namelijk graag op Bali trouwen en wel het liefst met onze voeten in het zand. 

Dit kon allemaal door Suzan en haar team geregeld worden: locatie, prive-strand, ceremonie, bruidsboeket en het diner. Zelfs de datum van trouwen waartoe we pas kort voor vertrek definitief besloten, was geen probleem. 

Heel flexibel allemaal. Het is 19 december geworden op het strand van een zeevisrestaurant bij Jimbaran Bay. De ceremonie was precies goed. Mooi, serieus en luchtig. De taart (spekkoek!) was lekker. 
Daarna met onze gasten heerlijk Balinees gegeten. 

Het was een mooie, bijzondere dag, mede dankzij Suzan. 

Hartelijke groeten, Sophie & Willem

Joris and Monique, 23 November 2014

Het lijkt alweer zo lang geleden en toch voelt het als de dag van gisteren, Trouwen op bali, met zijn tweetjes, met de blote voeten in het zand. 

 Als we terug denken aan deze dag verschijnt er weer een ongelooflijke glimlach op ons gezicht. Suzan jij hebt ons geholpen om van ons droomidee om te trouwen op het strand met zijn tweeën in een heerlijke ontspannen sfeer, werkelijkheid te maken. 

Onwijs bedankt voor alle moeite die je gedaan hebt om alles op tijd te regelen. Zelfs een week van tevoren het roer compleet omgooien en besluiten aan de andere kant van het eiland te trouwen was geen probleem voor jou en je team.
We hebben genoten van de geweldige locatie en verblijf in de villa, het superattente personeel en de zorgeloze en ontspannen dagen.  

Hartelijke groet, Joris & Monique

Timothy & Sirmean 20 November 2014 

Hoi Suzan,

" Onze wens was om in het buitenland te trouwen en daar kwam al snel Bali uit. Maar waar begin je dan? Door uitvoerig onderzoek te doen op internet en veel te mailen met allerlei planners. Al snel zagen we door de bomen het bos niet meer. Toen kwam ik via een andere referentie de naam van Suzan tegen. Het sprak ons meteen aan. Je werd heel warm en hartelijk omschreven. Sinds het eerste mail contact was je erg duidelijk wat er kon met het budget. Je stelde ons gerust en dat wij een sowieso een fantastische dag/dagen zouden hebben. Het was alsof wij elkaar al langer kenden. Je trouwt toch in een ander land en je bent de Hollandse strakheid gewend van het organiseren. En je kan maar beperkte controle houden was mijn angst toen. 

Al snel wisten wij dat het heel goed zat en durfden we meer uit handen te geven. Met zeer ruime ervaring en de eerlijkheid om je te kunnen verplaatsen in onze wensen en behoeftes heb je alles wat jij van te voren verteld ruimschoots waargemaakt. Je gevoel en passie op dit vlak past erg goed bij je en zowel jij en het team hebben dat fantastisch uitgevoerd. wij hadden ons het niet beter kunnen voorstellen. 

Je trouwt maar 1 keer en dat moet je goed doen. Nou dat hebben wij gekregen dankzij Suzan en haar team. Voor een ieder die denkt om in Bali te trouwen of een andere bijzonderheid heeft wat op Bali gaat plaatsvinden neem contact op met Suzan. Je zult er geen spijt van krijgen. Als een warm en hartelijk persoon zal ze alles doen in haar macht om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Geen wensen te gek en ook nog zeer betaalbaar. 

Namens het bruidspaar, familie en aanwezige vrienden willen wij jou en je team hartelijk bedanken voor het waarmaken van onze droom." 

Liefs en tot snel,
Sirmean, Jesslyn en Timothy

Gert en Anke, 21 september 2014 

Beste Suzan, 

Eind 2012 hebben ik voor het eerst contact met jou gehad over de mogelijkheden van een traditionele huwelijkszegening op het mooie eiland Bali. 

Dit was best een spannende tijd omdat het mijn bedoeling was mijn vrouw Anke op een surprise party opnieuw ten huwelijk te vragen. Alles moest dan ook in het geheim gebeuren. Dit is prima gelukt. Nadat zij op mijn hernieuwde aanzoek “ja” had gezegd ben jij aan de slag gegaan voor ons. 

 Op 21 september 2014 hebben Anke en ik een onvergetelijke dag gehad in het paradijselijke Lovina. Onze Balinese zegening hebben we ervaren als een soort sprookje. 

Ik wil je nogmaals bedanken voor alle goede zorgen voor en tijdens ons verblijf in jou prachtige villa Surgawi. Ik spreek ook namens onze kinderen voor wie je ook nog het één en ander hebt geregeld. 

We zijn nu weer thuis maar zullen onze reis naar de “Gordel van Smaragd”, want dat is Indonesië echt, nooit meer vergeten. 

En dat we weer terug komen op Bali is een zekerheid. 

Gert & Anke

Angela en Stefan, 3 september 2014

Goedemorgen Suzan, 

Wij zijn blij verrast door de video! Ziet er mooi uit en ook goede muziek keuze. 

Geeft een goede impressie weer van onze mooie dag! :) 

Wij willen jou en Made hier voor bedanken en ook voor alle goede zorgen. 

 Groetjes, 

Angela en Stefan

Faisa en Rolf, 29 augustus 2014

Beste Suzan, 

Faisa en ik willen je ontzettend bedanken voor de mooie trouwdag die je voor ons op een prachtige locatie hebt geregeld. Je hebt het voor elkaar gekregen om een lang gekoesterde droom werkelijk te laten worden. Namelijk een intieme en romantische bruiloft op een tropische locatie. 

Het was heerlijk om na een aantal gemakkelijke mailwisselingen erop te kunnen vertrouwen dat de mooiste dag van ons leven in jouw bekwame handen lag. En op de dag zelf was niets minder waar. 

Een dag om nooit te vergeten. 

Dankje wel:) 

Faisa en Rolf 

Monique en Richard, 10 augustus 2014 

We wilden graag trouwen in het buitenland ipv in Nederland. Onze keus was om officieel te trouwen ipv symbolisch. Op internet is genoeg te vinden over trouwen op Bali. Wat een paradijs! 

Uiteindelijk verschillende reisbureaus gehad die ons niet goed op weg konden helpen. We konden wel trouwen in Bali, maar niet officieel en daarnaast moesten we alles zelf uitzoeken. Totdat we contact kregen met Suzan. Één woord geweldig! Sinds we contact hadden met Suzan kwam er een stukje rust. Alles werd duidelijk uitgelegd. Alle vragen werden beantwoord en alles wordt op en top geregeld. 

Vanaf eerste afspraak in Bali totdat we Bali verlieten werd alles door Suzan geregeld. We zijn in villa Nujum getrouwd. Hadden achteraf ook graag in de villa van Suzan willen trouwen. Wat een heerlijk mens! De jongens 9-12 waren mee naar Bali en werden absoluut niet vergeten door Suzan. De trouwdag was fantastisch. Suzan regelt echt alles. Het zag er perfect uit! We denken nog vaak terug aan de mooie herinneringen. Mochten we ooit terug gaan naar Bali dan zullen we zeker Suzan niet overslaan. 

In Nederland de officiële papieren toegestuurd gekregen en ingeleverd bij de gemeente! Wat waren we blij dat we dit niet zelf hoefden te regelen. 

Suzan en medewerkers onwijs bedankt voor de mooie herinneringen!

Fanny en Agus, 3 juli 2014


Hi Suzan, 

Ons huwelijk was erg mooi. De prachtige villa aan zee, de decoratie van bloemen met een Balinese mix waren prachtig. En ook jouw staff was erg vriendelijk. 

Wij zijn erg blij, dat jij ons huwelijk hebt verzorgd. 

Heel erg bedankt Suzan. 

Groetjes,

Fanny en Agus

Mariska en Danny, 24 mei 

Beste Suzan, 

Tot nu toe was dit voor ons de allermooiste dag uit ons leven. Zon, Zee en op de blote voetjes in het zand…..wat wil een mens nog meer. Na het aanzoek op de Gili kwam natuurlijk naar voren waar de grote dag nou moest plaatsvinden. Italië is altijd een droom geweest, maar tijdens de zonsondergang op de Gili zeiden we tegen elkaar “waarom niet hier of op Bali”. Na deze beslissing dachten wij een lang en moeilijk traject in te gaan betreft het regelen van de bruiloft, maar…… Suzan Soetens vonden wij op Google en zo geschiedde het. Het was in 1 woord “Geweldig”. 

Niets was te veel voor haar. Een bloemetje hier, een danseresje daar, kaarsjes links, stoelen rechts, echt alles wat wij perfect wilden hebben voor deze mooie dag is uiteindelijk ook waargemaakt. Natuurlijk speelt de locatie een zeer belangrijke rol, maar het Belmond Jimbaran Puri Bali Hotel is echt een aanrader!! Je wordt er de hele dag in de watten gelegd. 2 dagen voor de bruiloft nog een bespreking gehad met Suzan, de manager van F&B en de manager van kantoor. 

Alles werd tot in de puntjes uitgelegd en besproken. Ook nog even wat omgooien, maar zelfs dat was geen enkel probleem voor het hotel. Op de “grote dag” waren ze vanaf ’s ochtends al druk in de weer om alles klaar te zetten. Het team van Suzan was er ook bij om alles in goede banen te leiden. De Nederlandse bloemenman was er persoonlijk bij om elk bloemetje op de juiste plek te leggen. De kleuren van de bloemen waren exact zoals we besproken hadden. Fotografie is een hobby van mij, dus als er een fotograaf komt die ik zelf moet wijzen op een aantal punten, dan….. 

Gelukkig heeft Suzan de Indonesische Made onder haar gelederen en ik kan als kenner zeggen “wat een ongelooflijke mooie foto’s maakt ie zeg, niet normaal”. De kwaliteit is zo echt en zo puur. Dan heb ik het nu alleen over de foto’s, maar jullie hadden het album moeten zien, so incredible awesome, unbelievable!! De cameraman liep de hele dag mee met Made en heeft ook een ongelooflijke mooie film afgeleverd. Zo mooi, dat je elke keer denkt weer live aanwezig te zijn. Wij zijn 2 zeer precieze mensen die altijd alles tot in de puntjes geregeld willen hebben, dus als je bovenstaande hebt gelezen, dan kan je niet anders dan meteen maar even die mailbox van je open gooien en in ieder geval de moeite nemen om Suzan het 1 en ander te vragen. Veel plezier met jullie aanstaande huwelijk. Groeten, 

Mariska & Danny 

Ken en Mei, 3 mei 2014 

Beste Suzan (en co), 

In de aanloop naar onze bruiloft toe hadden we veel met elkaar gecorrespondeerd via de e-mail. Onze e-mails kruisten elkaar soms, maar hoeveel we ook aan jou vroegen; we kregen altijd antwoord op onze vragen. Ook gaf je tips aan ons wat we vooraf konden regelen en waar we rekening mee moesten houden. We hadden geen enkele voorstelling hoe onze dag zou verlopen. Maar wat hebben we genoten. 

Je hebt aan alles gedacht, van de decor, versieringen tot aan het diner van de bruiloft toe. Je hebt zelfs voor het "ringkussentje" gezorgd. De gehele dag door heb je ons geassisteerd door mee te denken met ons en ons te begeleiden als we vragen hadden. 

En toen we onze foto's en video ontvingen, waren we zo blij met het resultaat. We kunnen met veel plezier terugkijken naar onze grote dag. 

Bedankt voor jouw hulp en team die voor een onvergetelijke mooie dag hebben verzorgd. 

Groeten, 

Ken en Mei

Rick en Rossanna, 22 april 2014 

Beste Suzan, 

Op 22 april 2014 hebben wij onze Balinese weddingceremony ervaren. Dit is een life event die wij, onze familie en vrienden als een droom die is uitgekomen hebben beleefd. 

Onze ceremoniemeester heeft met verschillende weddingplanners via de mail contact gehad, maar de klik met Susan was meteen goed. Die klik hebben wij ook gevoeld tijdens de ontmoeting met jou in Bali. Susan, jij hebt altijd snel gereageerd, dacht met ons mee, kwam met voorstellen die goed bij ons aansloten en deed altijd een stapje extra. 

Hierdoor zijn onze ceremonie en feest meer geworden dan wij hadden verwacht. Ook met verzoeken van ons na de onvergetelijke dag ben je aan de slag gegaan. Susan, hierbij bedanken wij jou en jouw team voor een onvergetelijke bruiloft. 

Wij wensen jullie en toekomstige bruidsparen vele prachtige bruiloften in Bali toe.

Marianne en Humphrey, 19 april 2014

Lieve Suzan, 

Na 32 jaar samen zijn, is onze liefde voor elkaar heel intens geworden. We hadden nog maar één wens, elkaar het JA woord geven! Op 14-04-2014 zijn wij voor de wet getrouwd in het stadhuis van Zoetermeer. Alleen onze getuigen en hun partners waren daarbij aanwezig. Ons huwelijk hebben we op Bali ceremonieel op 19 -04-2014 in het Belmond Jimbaran Puri Bali Resort op het strand van Jimbaran voltrokken. Deze mooie dag is voor altijd in ons hart gesloten, omdat voor Marianne een kinderwens in vervulling is gegaan. 

En voor Humphrey was Bali bijzonder vanwege zijn Indonesische afkomst. Onze trouwdag dreigde door het slechte en onheilspellende weer (zware regenval) te mislukken. Echter al onze zenuwen aan het begin van die dag verdwenen toen jij in beeld kwam! Jij en jouw team hebben deze dag alles tot in de puntjes zo goed verzorgd dat het ons aan niets meer ontbrak! Ook wist jij door improvisatie de dag toch tot een succes te maken. Je hebt geregeld dat de kapper, de fotograaf, de bruidsmeisjes, gamelan orkest, Balinese danseressen, en de priester op tijd kwamen. Je hielp mij met het aankleden van mijn bruidsjurk en gaf tips over eventuele sierraden. 

Ook heb je jouw team op het strand aangestuurd voor de verzorging van de bloemen, Balinese vlaggen, het met bloemen versierde looppad, het bruidsaltaar, bruidsboeket. Zelfs onze twee witte duiven waren er! Het is allemaal te veel om op te noemen. Nadat de plechtigheid voorbij was heb je ook ons privédiner aangekleed met 50 kandelaars in de vorm van een hart. De kandelaars lagen zo mooi om ons heen. Het gamelan orkest en Balinese dans heeft een intens en warm gevoel gegeven. Het was echt heel bijzonder hoe jij dit allemaal tot in de puntjes hebt verzorgd! Samen met de geweldige service van het Belmond Jimbaran Puri Bali Resort. 

Door jouw volle overgave en gevoel voor ons als bruidspaar heb jij onze trouwdag voor ons onvergetelijk en bijzonder gemaakt! We hebben echt een leuke click met jou gehad. De fotograaf Made heeft hele mooie foto’s en een video opname gemaakt van de bijzondere momenten van die dag. We kijken nu met heel veel plezier hiernaar terug. Onze cirkel van het leven is nu rond. Wij zullen jou en jouw team voor deze mooie dag in ons leven nooit meer vergeten! Het was geweldig Suzan dankjewel voor alles. 

Veel liefs van Marianne en Humphrey

Kert en Jana, 23 februari 2014

Onze speciale dag was op 24 februari 2014. We hebben besloten onze ceremonie te houden in Noord Bali omdat het de droom van de bruid was om ver weg van huis te trouwen op een klein eiland met veel zon en palmbomen. Toen vonden we Wedding Dream en Suzan. 

Wij komen uit Estland en het leek ons bijna onmogelijk om enkel via email een bruiloft te regelen. Maar niks bleek minder waar, de communicatie met Suzan ging soepel en ze gaf altijd weer een antwoord op elke vraag. Ze beloofde ons alles te regelen zoals wij dat graag wilden. Op de dag zelf bleek alles perfect geregeld door Wedding Dream, de aankleding, bloemen, boeket, haar en make-up stylisten, bruidstaart, priester, fotograaf en videoteam en diner. 

We waren meer dan blij. Zelfs het weer was perfect, het was droog die dag en we denken dat dat zelfs is geregeld door Suzan. Onze knusse ceremony was prachtig en elegant. De bruidstaart was ontzettend mooi en heerlijk qua smaak ook nog eens. Nu thuis genieten we van de prachtige foto's uit het album en van de mooie videofilm. Bewijs dat onze bruiloft als een romantische film was en wij de filmsterren op de rode loper. 

Elke keer weer als we de foto's of de film aan vrienden en familie laten zien, komen de goede herinneringen en emoties weer terug. 

Dit komt door de goede zorgen van Suzan en haar Wedding Dream team. :-) 

Ad en Gabi, 20 februari 2014 

Hallo Suzan, 

Ja, wij zijn weer goed behouden in Nederland aangekomen, en gelukkig was het niet zo heel koud, dan is de overgang van temperatuurverschil niet zo extreem. En intussen heeft het "gewone leven" ons weer aardig in zijn greep. Toch proberen wij de mooie en bijzondere momenten van het schitterende huwelijk in Candidasa levend te houden. En dat kan heel mooi met het super mooie fotoalbum, echt schitterend gedaan, de complimenten aan jouw fototeam. 

Ook de Cd en de DVD zijn heel mooi om naar te kijken...en het opnieuw te beleven!! Wij hadden ook schitterend weer!!!...Dus een goed karma ;-) zeggen wij dan maar!Het was voor ons een bijzondere ervaring om ons huwelijk op deze mooie plek met alle medewerking van jou, jouw team, en van het Rama Shinta Hotel te mogen voltrekken. Naar een uitgebreide mailwisseling waar diverse opties aangeboden werden, sprak ons het ceremoniële huwelijk het meeste aan, en dan natuurlijk wel alles in Balinese stijl. Jij, Suzan hebt ons daarin uitstekend geadviseerd, alle opties waren mogelijk, en wij hadden diverse keuzes. Zelfs de locatie bleek een uitstekende keuze! Super geregeld!! Ook de mooie bloemen en de decoraties was een heel mooi geheel. 

Dus alles met elkaar was het een bijzondere geweldige belevenis voor ons...dankzij jou medewerking en niet te vergeten het team dat jou ondersteund. Aan allemaal nogmaals onze dank...en heel veel succes voor de toekomst, dat vele gelukkige stellen ons voorbeeld via Wedding Dream mogen volgen. Suzan, hele lieve groeten, en nogmaals heel veel succes met jouw Wedding Dream in het mooie Bali!! 

Liefs Ad & Gabi 

Laura en Dirk, 11 december 

Lieve Suzan, 

11 december 2013 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt in Nederland wat we gevierd hebben met een groot feest met de hele familie Het was één groot feest en met de hele familie hebben wij daarna lekker na kunnen genieten op de vakantie naar het prachtige Bali. In groot geheim voor ons waren de voorbereidingen voor de trouwceremonie in Sanur, hotel Bumas, toen al in volle gang. 

Je hebt, samen met mijn ouders, 31 december een prachtige dag voor ons verzorgd. Alles zat erop en eraan van heerlijk eten, een bijzondere ceremonie, prachtige foto's tot een fantastische bruidstaart. Het was een dag om nooit te vergeten. 

Wij willen jou heel erg bedanken voor de moeite die je voor ons gedaan hebt, wij hebben heel erg genoten van de hele dag. Liefs,

Laura en Dirk 

Marco en Nicolette, 22 november 2013 

Lieve Suzan, 

Na een romantisch aanzoek op een berg in Kreta borrelden de eerste plannen op voor het trouwen in het buitenland. En waar is het zo romantisch dan op het mooie eiland Bali. Maar tja, hoe pak je zoiets aan? Na wat speurwerk op internet kwamen wij op jouw website terecht. Wij waren direct gepakt door de alle mooie foto’s, de prachtige locaties en de verhalen van de andere stelletjes die jij hebt begeleid bij hun mooiste dag. Al gauw hadden wij contact met jou. Wat opviel in ons email contact met jouw was de professionaliteit, de creativiteit, snelheid van reageren en ja,… het voelde gelijk goed. Dit is naar onze mening zeer belangrijk, dat het goed voelt. Zeker met contact over de email. 

Jij voelde perfect aan wat voor ons de perfecte trouwdag zou zijn. Op 17 november 2013 was het eindelijk zover en werden wij door onze driver Made naar de Vila SurgaWi gebracht. Jouw welkom bij de prachtige villa, die behalve wat de naam betekent, ook werkelijk een paradijs is, was warm en heerlijk en slechts een kleine voorbode van wat ons verdere verblijf daar zou zijn. Wij werden heerlijk in de watten gelegd door de verzorging van Ketut en de rest van de staff, heerlijk onbezorgd konden wij ons voorbereiden op de grote dag en genieten van alles wat wij maar konden wensen. Alles was tot in de puntjes door jou geregeld, zoals bijvoorbeeld het proeven van de taart, de aankleding van de locatie en ook voor last-minute aanpassingen van onze kant, ook daar draaide je absoluut je hand niet voor om. 

Op 22 november 2013 is het eindelijk zover en is het onze grote dag. En wat voor een dag. De prachtige aankleding (mooie pagode) en bloemstukken, het heerlijke eten, de dansers, muziek, te veel om op te noemen. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat je onze wens in vervulling hebt laten gaan en er de mooiste dag van hebt gemaakt die wij ons kunnen wensen. 

Wij zijn jou en je team erg dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. 

Veel liefs Marco en Nicolette

Gerda en Raymond, 13 augustus 2013 

Hoi suzan, 

Namens ons hartelijk dank voor al jouw werk voor onze wedding 13-08-13. We kunnen terugkijken op een fantastisch verzorgde dag. Je hebt een goed en mooi team om je heen en jullie leveren een super product. 

We hebben genoten en genieten nog vaak na… Onvergetelijk voor ons allemaal. Als we terugkomen in Bali komen we graag bij je langs in het noorden en jouw hotelletje. 

Groetjes en tot ziens. Ook namens onze familie. 

Gerda en Raymond